چگونه در طرز تهیه املت هندی خوشمزه و مخصوص با قارچ و گرام ماسالا در 60 دقیقه پیشرفت کنیم > 문의게시판

본문 바로가기


고객센터

문의게시판

home > 고객센터 > 문의게시판

چگونه در طرز تهیه املت هندی خوشمزه و مخصوص با قارچ و گرام ماسالا در 60…

페이지 정보

작성자 Glory 작성일23-09-16 12:47 조회912회 댓글0건

본문


کاچی یکی از انواع دسرهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که معمولا به عنوان یک غذای کمکی و تقویتی محسوب میشود. هنگامیکه دلبند شما حدوداً شش ماهه شد زمان خوبی برای شروع غذای کمکی کودک در کنار شیر مادر و یا شیر خشک است. بعد از کباب شدن بادمجان ها پوست شان را بگیرید و بادمجان ها را ( مانند کشک و بادمجان ) کاملا له کنید و کنار بگذارید. در همین حین هسته های خرما را جدا می کنیم، سپس پوست های خرما را می گیریم. سیر یکی از چاشنی و ادویه هایی است که در غذا های مختلف مورد استفاده قرار می گیرد. توصیه می شود اگر غذا را برای گیاه خواران تهیه می کنید قارچ را جایگزین گوشت کنید تا لوبیا پلوی خوشمزه تری داشته باشید. آشپزهای حرفه ای توصیه می کنند برای تهیه مایه فلافل از چرخ گوشت استفاده شود زیرا میکسر یا مخلوط کن مواد را کاملا له می کند.


برای زیباتر شدن حلوا توصیه می شود آنرا مانند مسقطی به شکل لوزی برش بزنید. بعد از ۶ ساعت حلوا را از یخچال خارج کرده و به شکل دلخواه برش می زنیم. پس از گذشت این زمان حلوا را از یخچال خارج می کنیم، سپس با چاقو به شکل دلخواه برش می زنیم و کمی پودر نشاسته روی حلوا می پاشیم. حالا به مدت ۶ تا ۸ ساعت زمان می دهیم تا به ها به خوبی آب بیندازند، سپس از یخچال خارج می کنیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم. پس از خنک شدن ترحلوا روی آن را با سلفون بپوشانید و آن را برای پنج تا ۶ ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت و خنک شود. سپس از روی حرارت برداشته و پودر پروتئین (آب پنیر) را به آن اضافه کرده و مجددا حدود 30 ثانیه روی حرارت قرار دهید. سپس از روی حرارت برداشته و کنار می گذاریم. پس از گذشت این مدت زمانی که لپه پخته شد، قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم. از روی حرارت کنار بگذارید. در ادامه یک تابه بر می داریم و روی حرارت قرار می دهیم تا گرم شود. برای تهیه حلوای گردویی به روش گرگانی ابتدا روغن را داخل یک تابه بزرگ و جادار میریزیم، سپس روی حرارت قرار می دهیم تا گرم شود.


برای تهیه حلوای به مجلسی ابتدا به ها را پوست می گیریم و به صورت ریز خرد می کنیم، سپس وزن می کنیم و ۸۰۰ گرم از به خرد شده را داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم. پس از اینکه حلوا آماده شد، آنرا به صورت داغ داخل ظرفی که برای سرو در نظر گرفته ایم می ریزیم و صاف می کنیم. پس از اینکه پوره به غلیظ شد و تغییر رنگ داد، پودر هل را به همراه مغر گردوی خرد شده اضافه می کنیم و مواد را به خوبی مخلوط می کنیم تا یکدست شوند. در حین پخت حلوا باید هر زمانی آب آن کم شد، دو لیوان آب و کمی شکر اضافه کنیم. در این مرحله تابه را هر چند لحظه یک بار تکان می دهیم تا شکر به طور کامل ذوب شود و حالت کاراملی پیدا کند. حتما به یاد داشته باشید که برای درست کردن نخود آب، نخود را از شب قبل، خیس و چند بار آب آن را تعویض کنید. یکی از نکات مهم در این مرحله این است که حتما لیمو عمانی ها را از وسط نصف کنید و تخمه های آن را خارج کنید. البته باید به نکته مهم توجه داشته باشید که درجه حرارت فرها متفاوت است و شما در کمترین زمان یعنی ۳۵ دقیقه حتما به کوکوی خود سر بزنید تا در صورتی که کوکو به طور کامل پخته بود آنرا از فر خارج کنید و غذایتان نسوزد.


البته نیاز به پروتئین با سن، وزن، سلامت، بارداری، سطح فعالیت و سایر عوامل متفاوت خواهد بود. می توانید در صورت نیاز مقدار کره را افزایش دهید. برای براق شدن حلوا، کمی کره به آن اضافه می کنیم. در ادامه داخل یک ظرف پیرکس آب سرد می ریزیم تا ظرف کاملا سرد شود، سپس آب را خالی می کنیم و مایه حلوا را داخل ظرف می ریزیم و آنرا صاف می کنیم. در ادامه به سلیقه خود حلوا را به همراه موادی مثل پودر نارگیل و مغز گردو تزیین کرده و سرو می کنیم. شهد را آرام آرام به حلوا اضافه می کنیم و مدام هم می زنیم تا یکدست و کشدار شود. زعفران و گلاب را اضافه کنید و تمام مواد را خوب هم بزنید تا یکدست و صاف و لطیف شود. پس از اینکه نشاسته به خورد مواد رفت، ترکیب گلاب و زعفران دم کرده را به تابه اضافه می کنیم و به سرعت مواد را هم زنیم تا با هم یکدست شوند. پس از اینکه حلوا را برش زدیم آنرا به آرامی در ظرف مورد نظرمان می چینیم و با خلال پسته و یا هر چیز دیگر به سلیقه خود تزیین می کنیم.


قارچهای خوشمزه و درشت، میتوانند خلاقیت هر انیمه آشپزی در دنیایی دیگر قسمت 6 را تقویت کرده و به یک غذای خوشمزه و مقوی تبدیل شوند. اگر بخواهید رنگ حلوای شما زرد زعفرانی باشد باید هنگام تفت دادن آرد آنرا بیش از حد تفت ندهید تا رنگ آرد خیلی تیره شود زیرا این هر چقدر آرد را بیشتر تفت دهید رنگ حلوا در پایان پخت تیره تر و قهوه ای تر خواهد شد. البته در زمان تفت دادن آرد هم باید آرد را به خوبی تفت دهید تا رنگ آن کمی تیره شود. مواد را هم بزنید تا آرد به خورد مایع شما برود و غلظت آن کمی بیشتر از فرنی شود. در این مرحله نودل را به آب جوش اضافه می کنیم و اجازه می دهیم چند دقیقه درون آب جوش بماند تا نرم شود. در این مرحله شکر را مخلوط می کنیم تا ذرات شکر حل شود. در این مرحله پس از اینکه آب جوش آمد، شکر را خوب هم بزنید تا به طور کامل در آب حل شود، سپس حرارت زیر قابلمه را کم کنید و زعفران دم کرده را به شربت اضافه کنید و اجازه دهید تا شربت به قوام و غلظت کافی برسد. پس از اینکه آرد را به خوبی تفت دادیم خرماها را به تابه اضافه می کنیم و به خوبی تفت می دهیم تا با آرد کاملا یکدست و مخلوط شوند.


پس از اینکه مواد به خوبی تکریب شدندف برنج را که از قبل خیسانده ایم به قابلمه اضافه می کنیم. پس از اینکه مواد با هم یکدست شدند، حلوا باید از دیواره های تابه جدا شود. ترکیب فلفل دلمه ای های رنگی با بادمجان، کدو، هویج، گوجه فرنگی و ادویه های مختلف، طعم بی نظیری را به غذا می دهد. حالا هویج را به تابه اضافه کرده و کمی تفت می دهیم تا حدی که هویج سرخ شود، سپس سیب زمینی و فلفل دلمه ای را به تابه می افزاییم. حالا وقتشه که از خورش ناردون ترش و خوشمزه ای که درست کردید بچشید و در صورت نیاز، یه مقدار نمک و فلفل اضافه کرده و بزارید تا خورش جا بیوفته و روغن بندازه. در ۱۵ دقیقه پایانی پخت که خورشت قیمه نذری روی حرارت ملایم جا افتاد و غلیظ شد، یک بار دیگر نمک و فلفل قیمه را اندازه کنید.


فقط توجه داشته باشید که نباید در استفاده از عسل یا شربت زیادهروی کنید؛ زیرا حالت پودری حلوای شما را از بین میبرد.- شما میتوانید در تهیه این حلوا از دو قاشق سوپخوری شیر عسلی نیز استفاده کنید؛ البته شیر، بافت پودری حلوا از بین میبرد و آن را نرم میکند.- برای تهیه این حلوا باید از آرد سفید قنادی استفاده کنید.- این حلوا تا یک هفته در یخچال و تا یک ماه در فریزر، قابل نگهداری است.- برای تهیه پودر بادام خانگی، روی مغز بادام، آب جوش بریزید و آنها را برای پنج تا ۱۰ دقیقه رها کنید. بال مرغ عسلی یکی از انواع غذاهای خوشمزه بین المللی است که برای پیش غذا هم مناسب می باشد، برای مشاهده این آموزش آشپزی ساده در ادامه با سایت رضیم همراه باشید. حلوای عمانی یکی از انواع حواهای ساده خوشمزه کشور عمان است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله در ادامه با سایت آموزشی رضیم همراه باشید. در این مرحله حلوا تقریبا آماده است، آنرا روی حرارت ملایم کمی مخلوط کنید تا روغن بیندازد و براق شود، سپس در ظرف مورد نظر خود بکشید و به همراه موادی مانند خلال بادام ، خلال پسته و پودر نارگیل تزیین کنید.


در ادامه حلوا را درون ظرف سرو می ریزیم با پشت قاشق چرب شده آنرا صاف می کنیم، سپس به دلخواه با پودر پسته و مغزیجات دیگر تزیین می کنیم. پس از اینکه ترکیب گلاب و زعفران دم کرده به خورد مواد رفت، بادام هندی را به صورت درشت خرد می کنیم و به همراه خلال پسته به حلوا اضافه می کنیم، سپس مواد را به خوبی ترکیب می کنیم تا با هم یکدست شوند. پس از اینکه حالت ژلاتین اسفنجی شدف انرا روی حرارت بخار آب کتری یا سماور به روش بن ماری حل می کنیم، سپس ژلاتین حل شده را به همراه کره به پوره به اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم تا پوره به غلیظ تر شود. پس از اینکه مایه حلوای به غلظت رسید انرا روی حلوای سفید رنگ می ریزیم و با قاشق صاف می کنیم. پس از اینکه شکر کاراملی شد، ۷ لیوان آب به تابه اضافه کرده و با شکر ترکیب می کنیم.


در ادامه سبزی قلیه سرخ شده را به همراه مقداری نمک به قابلمه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم خورش جا بیفتد. اگر بخواهیم لیست بهترین ها را آماده کنیم و نظر شما را بدانیم، به احتمال زیاد، خورش قرمه سبزی در صدر این لیست خواهد بود. در ادامه ژلاتین را به همراه نصف لیوان آب سرد داخل یک کاسه مناسب مخلوط می کنیم. در ادامه گوشت گوسفندی را به همراه باقیمانده دنبه دو مرتبه چرخ می کنیم، سپس داخل یک کاسه مناسب می ریزیم. حالا زعفران دم کرده را به باقیمانده مایه حلوای اضافی می کنیم و مجددا قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم تا به غلظت کافی برسد. زمانی که غلظت مایه حلوا به حد کافی رسید آنرا از روی حرارت بر می داریم و نصف آنرا داخل قالب چرب شده می ریزیم و با پشت قاشق آنرا صاف می کنیم. در صورتی که مایل نیستید از ادویه زیاد در این حلوای خوشمزه استفاده کنید، می توانید مقدار ادویه ها را نصف کنید تا طعم حلوا ملایم تر شود.


برای این منظور یک قابلمه مناسب را روی حرات زیاد قرار دهید، سپس دو لیوان آب داخل قابلمه بریزید. اما اگر استیک هنوز صورتی است یعنی حرارت کافی نیست بنابراین یا حرارت را زیاد کنید یا بگذارید ۲ یا ۳ دقیقه بیشتر بماند. اگر دوست دارید رنگ حلوای شما در پایان پخت تیره و قهوه ای سوخته باشد می توانید از موادی مثل پودر کاکائو یا شکلات تخته ای کمک بگیرید. اگر هم دوست دارید میتوانید مواد را بدون نظم، فقط داخل قابلمه بریزید. یکی از خورش های خوشمزه و بسیار ساده ای که می توانیم با گوشت چرخ کرده درست کنیمف خورش گوشت چرخ کرده نام دارد، که علاوه بر اینکه طعم فوق العاده خوشمزه ای دارد، خیلی هم سریع اماده سرو می شود. پس از اینکه حلوا آماده شد، آنرا درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم، سپس با مغزیجات دلخواه تزیین می کنیم. در ادامه یک ظرف مناسب انتخاب می کنیم، سپس درون آن را با مقداری روغن چرب می کنیم. در ادامه شربت را هم به صورت داغ به مخلوط روغن مایع و آرد اضافه کنید.


در این مرحله نیمی دیگر از حلوا را با زعفران مخلوط می کنیم، سپس داغ روی حلوای سفید می ریزیم تا به هم بچسبند. در همین حین نشاسته را درون نصف فنجان آب کرده و مخلوط می کنیم، پس از اینکه روغن به طور کامل به خورد شکر کاراملی رفت، ترکیب نشاسته را به مواد اضافه کرده و به هم زدن مواد ادامه می دهیم تا نشاسته به خورد مواد برود. به طور معمول برای تهیه حلوا از شکر استفاده می شود، شما می توانید برای اینکه حلوای کم کالری تری داشته باشید به جای شکر از عسل یا شیره خرما استفاده کنید. در این مرحله نشاسته گل را به همراه یک لیوان آب داخل یک کاسه مناسب قرار می دهیم تا نشاسته به طور کامل حل شود، سپس نشاسته را به قابلمه حاوی پوره به اضافه می کنیم و اجازه می دهیم روی حرارت ملایم غلیظ شود. در ادامه ساکو را به همراه آبش و شیر خشک درون میکسر می ریزیم و میکس می کنیم. برای تهیه حلوای عمانی ابتدا ساکو را به همراه دو و نیم لیوان آب داخل یک کاسه مناسب می ریزیم و اجازه می دهیم حداقل چهار ساعت خیس بخورد.


در ادامه وقتی مواد غلیظ تر شد، گلاب را اضافه می کنیم، سپس حرارت را بسیار ملایم می کنیم و به مدت ۱ ساعت مدام هم می زنیم تا مواد ته نگیرد. در ادامه تر حلوا را به مدت ۳ تا ۴ ساعت درون یخچال قرار می دهیم تا خودش را ببندد. در ادامه نیمی از مواد را داغ داخل ظرف مورد نظر می ریزیم. در حین داغ شدن روغن مایع یک تابه دیگر روی حرارت قرار دهید و آرد الک شده را به آن اضافه کنید. در همین حین برنج را که از قبل خیسانده ایم به همراه ۳ پیمانه آب داخل یک قابلمه بزرگ می ریزیم. سپس نمک و فلفل را به همراه فلفل دلمهایهای خرد شده به پیازها اضافه کنید و تفتشان دهید. مرحله اول: پیاز را به صورت نگینی خرد کنید. سپس در یک تابه مقداری روغن ریخته و سبزی خرد شده را با حرارت کم در تابه تفت می دهیم تا مانند سبزی قرمه سبزی سرخ شود. 2- آرد نخودچی، نمک، فلفل، سبزی خشک و نصف قاشق چایخوری زردچوبه را در گوشت ریخته و ورز دهید.

댓글목록

등록된 댓글이 없습니다.

상단으로

웨일즈소프트 │ 대표 : 황윤규 │ 개인정보보호 관리책임자 : 황윤욱 │ 사업자등록번호 134-30-39407 │ 통신판매번호 2017-서울구로-1318호
서울특별시 구로구 디지털로 236 (가리봉동) │ TEL 1661 9440 │ FAX 02 6969 9450 │ E-mail master@whalessoft.com

Copyright © 2012-2021 WHALESSOFT. All rights reserved. Hosting by Whalessoft

모바일 버전으로 보기